L’Orquestra de Mataró neix a l’Octubre del 2015 amb vocació de ser una orquestra amateur de caire clàssic.

Un dels objectius de l’Orquestra és oferir a músics amb ganes de tocar repertori clàssic un lloc on poder compartir aquesta experiència musical.

I l’altre objectiu és fomentar la música clàssica; la cultura musical que ens ha acompanyat durant tants segles i que és la base de tota la música actual.

Els components de l’Orquestra de Mataró són principalment músics amateurs de diferents nivells, tant músics consolidats com estudiants. Els nivells van des d’estudiants de grau mitjà fins a grau superior i músics sèniors amb elevada experiència musical.

L’Orquestra de Mataró es centra en un repartiment de caire clàssic com a orquestra solista, però també s’ofereix com a recurs orquestral per a les entitats corals o d’altres àmbits artístics que requereixin d’una formació musical per als seus muntatges.

La direcció musical de l’Orquestra de Mataró és a càrrec de la intèrpret mataronina de piano i violí, i estudiant de direcció orquestral, Clàudia Dubé Oranías, ànima i promotora principal d’aquest projecte.

Si teniu ganes de gaudir de la música de l’Orquestra de Mataró i ens voleu contractar, podeu fer-ho a través d’aquesta pròpia web.

I si ets músic i tens la necessitat de compartir amb el teu instrument la teva música amb d’altres músics i vols emocionar-te tocant amb una orquestra de repertori clàssic, t’estem esperant amb els braços oberts.

L’Orquestra de Mataró és aquella orquestra amb la que sempre havies somiat, i que mai no havies trobat: una orquestra pensada per músics per a músics.