Nascuda a Barcelona l’any 1993, Claudia Dubé va estudiar piano i violí a l’Escola Juan Pedro Carrero de Barcelona i a l’Escola Sincronia de Mataró. Deixeble de piano dels Mestres Junn Kano, Jordi Farrés, Carles Julià, Ludovica Mosca, Maria Miró i Jordi Camell i de violí
d’Irina Maximova i Miguel Simarro. També es va formar en pedagogia i interpretació de piano Clàssica i Contemporània a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

L’any 2015 va començar a rebre classes de direcció orquestral amb el Mestre Jordi Guri i a partir de l’any 2016 inicia els seus estudis a la Escuela de Dirección de Orquesta y Banda “Maestro Navarro Lara” de Huelva (Espanya).

Ha obtingut importants reconeixements com: Menció d’Honor de piano al Concurs “Sant Anastasi” de Lleida, 2n Premi a la categoria de “Música Catalana” de piano del Concurs Musical Arjau i 3r Premi del Concurs per piano de l’Escola de Músics JPC de Barcelona.

Com a violinista ha integrat: l’Orquestra EMIPAC (Violí I violí solista), l’Orquestra de Cambra Canticela de la Sagrada Família, l’Orquestra Raval Simfònic de l’Escola de Músics. Actualment és violinista titular de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, agrupació amb la qual ha gravat 5 discos “Llegendes del Cinema”, “ Llegendes del Musical”, “Llegendes del Pop & Rock”, “The very best” i “Tossudament Llach”.

Té una àmplia experiència com a docent.

L’any 2015 funda l’Orquestra de Mataró, de la qual és actualment la directora titular.
Recentment ha assistit com a alumna activa al Curs Internacional de Direcció d’Orquestra a Asunción, Paraguai; i ha dirigit la “Orquesta Sinfónica Nacional de Paraguay”.