El passat diumenge 30 de setembre, a la Capella del Col·legi de Valldemia, el públic melòman de Mataró va poder assistir al Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana, orquestra resident a la nostra ciutat. Una representació de l’OdeM va tenir l’oportunitat de col·laborar-hi en la interpretació de dues obres del repertori programat: la Simfonia núm. 8, “La inacabada”, de Franz Schubert, i Melangia, d’Enric Morera.

L’Àngela, violinista de l’OdeM, comparteix l’experiència amb aquestes paraules:

Un agraïment molt especial a tots els companys i companyes de l’Orquestra de Cambra Catalana que ens han acollit tan bé. Ens hem sentit molt a gust, són una gent súper meravellosa que treballa molt bé.
Encara em costa passar algun dia que no pugui recordar l’emoció d’aquella tarda. La Simfonia núm. 8 de Schubert és una peça que tot i haver-la escoltat moltes vegades, no deixa d’emocionar-me. No dubtaria en repetir l’experiència. Una oportunitat com aquesta no es pot deixar escapar.
Agraeixo a tothom que va fer possible donar-nos l’oportunitat de participar en aquest projecte. A la Clàudia també, per confiar amb nosaltres que podíem interpretar “La Inacabada” al costat de l’OCC.
Poder tocar al costat de músics professionals ha estat una gran experiència!!!!