El passat cap de setmana l’Orquestra de Mataró va participar a les Jornades musicals Viu una experiència simfònica a Canet de Mar. En Manuel Parra, membre de l’OdeM i organitzador de les Jornades ens ha escrit aquesta breu crònica:

El dies 6 i 7 d’octubre es va celebrar la primera edició de les Jornades musicals «Viu una experiència simfònica» que CanetClassic va organitzar a Canet de Mar i a la qual l’Orquestra de Mataró va participar-hi com a orquestra anfitriona.

Durant els dos dies, es van portar a terme diferents assaigs parcials i generals a l’Escola de Teixits de Canet de Mar. L’OdM va treballar, juntament amb els participants al curs, les diferents obres que es presentarien al concert final del diumenge a l’esglesia de Sant Pere i Sant Pau.

Les diferents sesions d’estudi van ser molt relaxades i profitoses, això va permetre presentar un concert net i polit que va tenir una extraordinaria acollida entre el públic assistent, que va omplir de gom a gom l’esglesia de Sant Pere i Sant Pau.
Tant l’alcaldesa Blanca Arbell Brugarola com Pere Xirau Espàrrech, 1r tinent d’alcalde amb tinènsa d’alcaldia de Cultura i Hisenda, van ser presents al concert i van expresar la seva gratitud per la visita de l’OdM convidant-la a tornar a Canet de Mar en properes edicions.